Photo animal Photo animal Photo animal
Photo mask
Edinstvena igrišča

Igrala v ZOO Ljubljana so bila po izboru bralcev Dnevnika leta 2017 na tretjem mestu po priljubljenosti. Na prvem mestu pa so bila med tistimi, kjer je predhodno potrebno palčati vstopnino.

 

V živalskem vrtu se lahko igrate na zelo posebnih, unikatnih igralih. Umeščena so v gozd, zato v poletnem času nudijo prijetno hladno senco. Ob igralih so ležalniki, v bližini pa restavracija ali avtomati s toplimi in hladnimi napitki. Starši se lahko sprostite, opazujete otroke pri igri ter se družite.

Gugalnice, tobogani, viseče košare, talni trampolini, peskovnik s tekočo vodo...Otroci in starši lahko vsa igrala preizkusite skupaj.

 

Kaj o igriščih meni imetnik letne vstopnice: "Živalski vrt nudi, kar potrebujem po službi. Čas za družino preživet v prijetnem okolju obdanem z živalmi, ležalnik, peskovnik in tople ter hladne napitke."

 

V bližini kapibar so tudi plačljiva igrala zunanjega ponudnika. "Pri Darku" se otroci lahko peljete na otroškem vlakcu, imate trampolin popolnoma zase ali se preizkusite v skokih z elastiko.

Edinstvena igrišča