Photo animal
Photo mask
Valentinovo v živalskem vrtu
27.01.2018

Zakaj ne bi letošnjega praznika zaljubljencev s svojim izbrancem oz. izbranko preživeli na prijetnem obisku živalskega vrta?

Valentinovo v živalskem vrtu

Naj bo letošnje valentinovo nekaj posebnega!

 

Povabite svojega izbranca/izbranko na romantičen sprehod v živalski vrt, v katerem bomo poskrbeli za še posebej prisrčno dogajanje s tematskimi popestritvami za živali in zabavno raziskovalno pustolovščino. Če boste sledili srcu, boste na koncu tudi nagrajeni! Odlična priložnost, da preživite zaljubljen dan med živalmi, kajne?

 

S prijavo na naše e-novice lahko pridobite kupon za 50-odstotni valentinov popust na enodnevno vstopnico za odrasle, dijake, študente ali upokojence, ki ga lahko koristite med 10. in 14. februarjem 2018!

Z e-novicami boste informacije o novostih, aktualnih dogodkih, zanimivostih iz sveta živali in ugodnostih prejemali naravnost v svoj e-nabiralnik.

Občasno vam bodo tako dan polepšale prikupne fotografije in zanimivi videoposnetki živali, prvi boste lahko rezervirali mesto na katerem od programov, enkrat letno pa boste lahko sodelovali tudi v nagradnem žrebanju, ki bo srečnežu prineslo srečanje z najljubšo živaljo v ZOO Ljubljana!

Od prejemanja novic se seveda lahko tudi kadarkoli odjavite.

 

Ste že naročeni na naše e-novice? Brez skrbi, ni se vam treba ponovno vpisati na seznam naročnikov, saj boste kupon avtomatično prejeli v našem naslednjem sporočilu! Ne spreglejte ga!

 

Pogoje za koriščenje kupona najdete na tej povezavi.