Photo animal
Photo mask
Poskočno praznovanje praznujemo v nedeljo, 16. september
12.09.2018

Poskočno rojstnodnevno praznovanje NLB Vite praznujemo v nedeljo, 16. septembra. Povezava do programa.

Poskočno praznovanje praznujemo v nedeljo, 16. september

Poskočno rojstnodnevno praznovanje NLB Vite v ZOO Ljubljana smo prestavili na nedeljo, 16. septembra.

V letošnjem letu v življenjski zavarovalnici NLB Vita praznujejo 15. rojstni dan  in ob tem so otrokom v ZOO Ljubljana podarili že tretje otroško igrišče. Po Začaranem gozdu in Afriški vasi je tu še tretje povsem novo, zabavno in inovativno otroško igrišče Žabji skok. V Živalskem vrtu zato skupaj organiziramo zabaven in poskočen rojstni dan.

Program

S plesalkami plesne šole Mojce Horvat, maskotami pustolovskega muzikala Madagaskar se bomo odpravili na popotovanje skozi divje afriške ritme in se naučili najbolj odštekanih plesov z Madagaskarja, spoznali bomo najbolj poskočne in zabavne žabica na svetu – cheerleading skupino Žabice, se posladkali s slavnostno torto, spoznali zanimivosti iz živalskega sveta – žabe in žabice, hitre lemurje, dolgonoge noje, zanimive ''zmaje'', kosmate pajke in še in še, si poslikali obraz, risali po majicah ter veliko skakali. Na dan dogodka bodo namreč otroci lahko brezplačno skakali na vseh trampolinih, skakali z elastikami, se zabavali na napihljivem gradu … Tokrat si bodo vsi obiskovalci lahko privoščili tudi brezplačen sladoled in se posladkali s slastnimi palačinkami … Skratka, veselo in poskočno bo!
V Živalski vrt lahko otroci letos poleg igrač prinesejo tudi knjige, ki jih ne potrebujejo več in jih zamenjajo ali pa jih podarijo. Otroci iz socialno ogroženih družin jih bodo veseli.
Kot vedno so vse delavnice in materiali brezplačni. Letos je brezplačno tudi igranje na vseh igralih na otroškem igrišču Lunasan ter pogostitev v Sladkalnicah.