Photo animal Photo animal
Photo mask
Odprti smo:
September Vsak dan od 9. do 19. ure, tudi na praznike
Oktober Vsak dan od 9. do 18. ure, tudi na praznike
Edinstvena igrišča

Prosimo, da dosledno upoštevate pravila varne igre, v času epidemije covid-19 pa poskrbite tudi za vzdrževanje ustrezne razdalje, higieno kašlja in razkuževanje rok. Zabavo omogočajo tudi številni drugi kotički v vrtu, zato igrala uporabljajte preudarno, z mislijo na svoje zdravje in zdravje drugih.


Igrala v ZOO Ljubljana so bila po izboru bralcev Dnevnika leta 2017 na prvem mestu med tistimi, kjer je treba predhodno palčati vstopnino ter na tretjem mestu med vsemi igrišči.

 

V živalskem vrtu se lahko igrate na zelo posebnih, unikatnih igralih. Umeščena so v gozd, ki v poletnem času nudi prijetno hladno senco. Ob igralih so ležalniki, v bližini pa restavracija ali avtomati s toplimi in hladnimi napitki. Starši se lahko sprostite, opazujete otroke pri igri ter se družite.

Gugalnice, tobogani, viseče košare, talni trampolini, peskovnik s tekočo vodo ... Otroci in starši lahko vsa igrala preizkusite skupaj.

 

Kaj o igriščih meni imetnik letne vstopnice: "Živalski vrt nudi, kar potrebujem po službi. Čas za družino preživet v prijetnem okolju obdanem z živalmi, ležalnik, peskovnik in tople ter hladne napitke."

 

V bližini kapibar so tudi plačljiva igrala zunanjega ponudnika. Na igrišču Lunasan se otroci lahko peljejo na otroškem vlakcu, imajo trampolin popolnoma zase ali se preizkusijo v skokih z elastiko.

Edinstvena igrišča