Photo animal Photo animal
Photo mask
Odprti smo:
Januar: Vsak dan od 9. do 16.30 ure, tudi na praznike
Februar: Vsak dan od 9. do 16.30 ure, tudi na praznike
Tematska vodenja

Valentinovo v ZOO Ljubljana ali Najzabavnejše iz ljubezenskega življenja živali

Poznate srečneža, ki se mogoče izmuzne, ko izbranki preda darilo in ljubimca, ki tesno objema ter druge najzabavnejše ljubezenske običaje v živalskem svetu? Če vas npr. zanima kdo plača visoko ceno za ljubezen, katera mama je levjesrčna, pa ni levinja ter kateri niso najbolj nežni pri dvorjenju, potem vas vabimo, da se nam pridružite na posebnem valentinovem doživetju za vse zaljubljene.


Termini: 14., 15. in 16. februar 2020


Število parov, ki prejmejo darilce, je omejeno. 


Živalski vrt ponoči - nočno vodenje po ZOO Ljubljana

 

Odkrijte skrivnostno nočno življenje živali na ekskluzivnem vodenem ogledu živalskega vrta, ko sonce zaide! Pogledali bomo, katere živali spijo in kaj počnejo tiste, ki bedijo. Tipali, vohali in prisluhnili bomo našim živalim. Nočno dejavne male udomačene živali tudi pobožamo in pestujemo.

 

Potrebna je primerna obleka in obutev ter baterijska svetilka za nočno hojo po živalskem vrtu. Ker živali moti svetloba, jih s posebno svetilko osvetljuje le vodnik.

 

Termin: 6. september 2019 ob 20:00

Termin: 20. september 2019 ob 20:00

                          

Za zaključene skupine je mogoča organizacija termina vodenja skozi vse leto.


Čas trajanja:  120 minut, primerno za vse obiskovalce.


Cena: 3,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku.


Število udeležencev na nočnem vodenju je omejeno, termini pa hitro zapolnjeni, zato so rezervacije obvezne! Rezervacija je potrjena s plačilom. Vstopnice si lahko zagotovite v predprodaji na naši blagajni vsak dan med 9.00 in 19.00 uro, do 4. 9. 2019 (za termin 6. 9.) oz.18. 9. (za termin 20. 9.) pa tudi s plačilom predračuna, za katerega zaprosite s sporočilom na e-naslov blagajna@zoo.si .


Za rezervacijo termina po e-pošti blagajna@zoo.si potrebujemo:

O NAROČNIKU / PLAČNIKU:

- priimek in ime,

- naslov,

- kontaktni telefon,

- število in vrste vstopnic (odrasle, otroške ...),

- želeni termin


Imetniki letnih vstopnic plačajo le ceno programa. Ob rezervaciji je potrebno navesti imena in priimke imetnikov letnih vstopnic za ZOO Ljubljana 2019.

 

Vodenje je izvedeno tudi v primeru nekoliko slabšega vremena. Nekoriščenih vstopnic za določen termin programa ni mogoče koristiti v drugih terminih nočnega vodenja, lahko pa se koristi vstopnica za običajen dnevni ogled živalskega vrta. V primeru odpovedi nočnega vodenja s strani ZOO Ljubljana, se lahko v roku 14 dni odločite za koriščenje vstopnice v drugem poljubnem razpisanem terminu nočnega vodenja v letu 2019 ali za povračilo kupnine. Imetniki vstopnic za program boste o odpovedi obveščeni na kontakt, ki ste nam ga dali ob rezervaciji ter prejeli vse s tem povezane informacije. 


Ste vedeli, da v družbi živali lahko tudi prespite? Preverite termine Taborjenj v ZOO Ljubljana!

 

Pravno obvestilo o ravnanju z osebnimi podatki.

 

Vabljeni!

 

 

Pravno obvestilo o ravnanju z osebnimi podatki.


Materinski dan v ZOO Ljubljana - Najzabavnejše iz družinskega življenja živali 

Ste že slišali za živalski otroški vrtec, levjesrčne mame in taksi starše? Vas zanima, kako se nojevka znebi konkurence, kateri novorojenček mora preplezati »Triglav« ali pa kako novorojeni mladiči prepoznajo svojo mamo? Lepo vabljeni na posebno doživetje ter spoznavanje najzabavnejših družinskih običajev v živalskem svetu, ki smo ga ob materinskem dnevu pripravili za družine!

Termini: marec 2020,

Čas trajanja: 90 minut, primerno za družine.

Cena: vstopnina po veljavnem ceniku. Podarimo vam vodenje + balonček + kupon za 50 % popusta za program Srečaj svojo NAJ žival. 
 

Število družin na vodenju je omejeno. Potrebne so rezervacije na e-naslov blagajna@zoo.si ali telefon 01 24 42 188. Vstopnice lahko kupite tudi v predprodaji na naši blagajni.


Tematska vodenja