Photo animal Photo animal
Photo mask
Trgovina Medvedji rob

Trgovinica Medvedji rob se nahaja poleg upravne stavbe v živalskem vrtu. Tu bo vsakdo našel svojo najljubšo žival, ki jo bo lahko imel tudi doma – na oblačilih, v postelji, na polički, na ključih, na hladilniku, v peskovniku ali kar vedno s seboj. Pester izbor spominkov, oblačil, knjig, igrač in drugih čudovitih daril bo poskrbel za piko na i vašega obiska. Seveda se tu vedno najde tudi kaj za sladkosnede.

 

Trgovinica v živalskem vrtu je odprta!

V marcu je odprta od ponedeljka do sobote od 10:00 do 17:00. Ob nedeljah in praznikih mora biti skladno z veljavno zakonodajo žal zaprta.


Prosimo, da dosledno upoštevate vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni covid-19, ste potrpežljivi in ravnate odgovorno, da bomo lahko skupaj zagotovili varno in prijetno izkušnjo za vse. 

  • V trgovini je istočasno lahko le ena stranka ali družina. Prosimo, bodite potrpežljivi in počakajte, da pridete na vrsto.
  • V trgovini je skladno s sklepom vlade RS ponovno obvezna uporaba maske. Zaradi narave artiklov in majhnega prostora prosimo, da jo nadenete tudi otrokom.
  • Ob vstopu v trgovino si obvezno razkužite roke.
  • Otroci ne smejo vstopati v trgovino brez nadzora odrasle osebe.
  • Prosimo, izogibajte se nepotrebnemu rokovanju z artikli.
  • Če je mogoče, se poslužujte brezstičnega plačila.Artikle si lahko ogledate in naročite v naši spletni trgovini

Če tam ne najdete želenega, nam povpraševanje lahko pošljete tudi na e-naslov trgovina@zoo.si.

Potrudili se bomo, da vam želje izpolnimo v najkrajšem možnem času. Trenutni rok dostave je do 7 delovnih dni.Ste imetnik Vise Nove KBM ali nekdanje Abanke? Uporabite jo za spletno plačilo, vpišite posebno promocijsko kodo in izkoristite popust na nakup! 

Kodo, ki ste jo prejeli od svoje banke, lahko unovčite v spletni trgovini tako, da jo pred zaključkom nakupa vpišete in uveljavite v polju »koda kupona«. Vsak uporabnik lahko kodo unovči samo enkrat. Uveljavitev kode po zaključku naročila ni mogoča. Popust ne velja za nakup vstopnic in programov doživetij ZOO Ljubljana.

 


Trgovina Medvedji rob