Photo animal Photo animal Photo animal
Photo mask
Trgovina Medvedji rob

Trgovinica Medvedji rob se nahaja poleg upravne stavbe v živalskem vrtu. Tu bo vsakdo našel svojo najljubšo žival, ki jo bo lahko imel tudi doma – na oblačilih, v postelji, na polički, na ključih, na hladilniku, v peskovniku ali kar vedno s seboj. Pester izbor spominkov, oblačil, knjig, igrač in drugih čudovitih daril bo poskrbel za piko na i vašega obiska. Seveda se tu vedno najde tudi kaj za sladkosnede.

 

Trgovinica v živalskem vrtu je do nadaljnjega zaprta. 

Vabimo vas, da si artikle ogledate in naročite v naši novi spletni trgovini! V decembru vam podarjamo 10 % popusta na spletni nakup artiklov iz Medvedjega roba (popust ne velja za vstopnice in programe ZOO Ljubljana). Pri naročilu na https://trgovina.zoo.si/trgovina/ pred plačilom vpišite kodo zoo-božiček v okence "Koda kupona" ter kliknite na gumb "Uveljavi". Vrednost popusta bo avtomatično odšteta od vašega naročila.


Ste imetnik Vise Nove KBM ali nekdanje Abanke? Uporabite jo za spletno plačilo, vpišite posebno promocijsko kodo in prejmite darilo! 

Kodo, ki ste jo prejeli od svoje banke, lahko unovčite v spletni trgovini tako, da jo pred zaključkom nakupa vpišete in uveljavite v polju »koda kupona«. V razdelek "Dodatne informacije" lahko dodate želeno velikost majice za otroke ali odrasle. Izbira barve ali motiva majice ni mogoča. Vsak uporabnik lahko kodo unovči samo enkrat. Darilo je mogoče dostaviti le ob artiklih, za katere je plačana poštnina. Darila ni mogoče zamenjati za denar ali katerokoli drugo darilo. Uveljavitev kode po zaključku naročila ni mogoča.
Če tam ne najdete želenega, nam povpraševanje lahko pošljete tudi na e-naslov trgovina@zoo.si.

Potrudili se bomo, da vam želje izpolnimo v najkrajšem možnem času. Trenutni rok dostave je do 7 delovnih dni. 

 

 

Trgovina Medvedji rob