Photo animal Photo animal
Photo mask
Odprti smo:
September Vsak dan od 9. do 19. ure, tudi na praznike
Oktober Vsak dan od 9. do 18. ure, tudi na praznike
Trgovina Medvedji rob

Trgovinica Medvedji rob se nahaja poleg upravne stavbe v živalskem vrtu. Tu bo vsakdo našel svojo najljubšo žival, ki jo bo lahko imel tudi doma – na oblačilih, v postelji, na polički, na ključih, na hladilniku, v peskovniku ali kar vedno s seboj. Pester izbor spominkov, oblačil, knjig, igrač in drugih čudovitih daril bo poskrbel za piko na i vašega obiska. Seveda se tu vedno najde tudi kaj za sladkosnede.

 


  • Trgovinica je odprta od ponedeljka do sobote od 10:00 do 19:00. Ob nedeljah in praznikih mora biti skladno z veljavno zakonodajo žal zaprta. 
  • Vabimo vas, da pokukate tudi v našo spletno trgovino ali nam svoje želje sporočite na trgovina@zoo.si.


Prosimo, da dosledno upoštevate vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni covid-19, ste potrpežljivi in ravnate odgovorno, da bomo lahko skupaj zagotovili varno in prijetno izkušnjo za vse. 


Artikle si lahko ogledate in naročite v naši spletni trgoviniČe tam ne najdete želenega, nam povpraševanje lahko pošljete tudi na e-naslov trgovina@zoo.si.

Potrudili se bomo, da vam želje izpolnimo v najkrajšem možnem času. Trenutni rok dostave je do 7 delovnih dni.Trgovina Medvedji rob