Photo animal
Photo mask
Mlada zebra

Pričakovali smo jo vsako julijsko jutro.... Pa je ni in ni bilo na svet... do srede, 3. avgusta 2016. Običajno se živali skotijo v zgodnjih jutranjih urah in enako je bilo tudi z malo zebro. 

Mlada zebra

Mladi surikatek
Mladi surikatek

Zaradi posebnega obnašanja surikat smo vedeli, da nas v luknjah v ogradi pričakuje presenečenje. Le vedeli nismo, koliko presenečenj. Mladi surikatek je končno pogledal iz brloga en mesec po svojem rojstvu. Komaj smo ga čakali, da se nam pokaže.

Mladi surikatek

Alpski kozorog

V letošnjem letu se je skotilo že šest mladih kozorogov. Že s prvim dnem so že kar spretni plezalci, v nekaj dneh pa postanejo že pravi specialisti na kamnitih strminah. 

Alpski kozorog

Mladi bobri
Mladi bobri

Paru kanadskih bobrov so se skotili štirje mladiči. Skrivajo se v enem od treh brlogov, ki se nahajajo v ogradi. Bobri se skotijo odlakani in znajo plavati že po nekaj dneh. Aktivni so predvsem v poznem popoldnevu, ko jih boste v družbi staršev lahko videli, kako jim pomagajo graditi jez.

Mladi bobri

Skotili so se mini četverčki

Mini kozici v mini ZOO so se skotili četverčki. Za koze je to silna redkost. Ker imajo kozice samo dva seska, bo mleka za vse štiri premalo. Zato jih bodo morali oskrbniki dohranjevati po flaški. Pridite, morda pa ujamete trenutek hranjenja.

Skotili so se mini četverčki