Photo animal Photo animal Photo animal
Photo mask
Odprti smo:
April Od 9. do 19. ure
Maj Od 9. do 19. ure
Taborjenje

Po prihodu se bomo medsebojno spoznali ob pomoči nekaterih udomačenih živali. Sledilo bo hranjenje žiraf in divjih svinj, ogled treninga morskega leva. Nato bomo izdelali igralo za eno vrsto živali, ki ji ga bomo dali naslednji dan. Zvečer se bomo tudi mi pozabavali na igralih. Večerjo si bomo pripravili ob tabornem ognju, pekli hrenovke, se razporedili po šotorih in prisluhnili nočnim zvokom živalskega vrta. Pred spanjem bomo obiskali nočno aktivne živali in se sprehodili po žirafji ogradi. Tudi sami bomo zaspali, zgodaj vstali in opazovali živali pri prebujanju.  Po jutranji telovadbi z giboni bo sledil medvedji zajtrk.

 

Program bomo prilagodili starosti udeležencev in trenutnim razmeram v Živalskem vrtu Ljubljana, zato lahko pride do manjših sprememb.

 

Taborjenje je namenjeno organiziranim skupinam vseh starosti, otrokom od 8 do 12 let, odraslim in družinam (priporočena starost pri otrocih s starši je 5 let ali več). Vabljene tudi večje skupine!

 

Podrobnosti 

 

Cena v letu 2020

35,00€ + vstopnina po veljavnem ceniku

 

Rezervacije

Rezervacije za posameznike so možne do četrtka pred taborjenji, do 12.00 ure.

Prijavite se lahko po telefonu 01 2442 180 ali preko elektronske pošte narocila@zoo.si

 

Način plačila

Prejeli boste predračun s plačilom katerega boste potrdili svojo udeležbo taborjenja.

 

Termini

Temini za leto 2020 zaradi trenutne situacije v državi še niso znani.

Vsak petek in soboto od 15. ure do 12. ure naslednjega dne.

Šolam in zaključenim skupinam omogočamo izbiro termina tudi med tednom v času od 1.junija do 10. septembra 2020.

Program izvajamo v primeru zadostnega števila prijavljenih. 


Potrebujete

Spalno vrečo, izolacijsko penasto podlogo (armafleks), baterijsko svetilko, primerno obleko in obutev, topla rezervna oblačila. Priporočamo tudi manjši vzglavnik.

 


V taborniškem kotičku je Intersport ponovno poskrbel za menjavo opreme. Otroci in drugi udeleženci tabora lahko prenočijo v 16-ih šotorih iz nove kolekcije blagovne znamke McKinley. Vse šotore odlikujejo trpežni materiali, premišljena zasnova in številni uporabni dodatki, ki omogočajo udobno bivanje. Med drugim so šotori opremljeni tudi s posebno "sleep well" tehnologijo, ki z zatemnjenim slojem šotora poskrbi za manjše prepuščanje svetlobe, kar pripomore k boljši kvaliteti spanca. Med taborjenjem v živalskem vrtu otrokom in njihovim staršem tako sladek spanec morda prekine edino le nočno oglašanje živali. 

Pravno obvestilo o ravnanju z osebnimi podatki.

 

 

Taborjenje