Photo animal Photo animal
Photo mask
Odprti smo:
December 9:00 do 16:30
Januar 9:00 do 16:30
Taborjenje

Po prihodu se bomo medsebojno spoznali ob pomoči nekaterih udomačenih živali. Sledilo bo hranjenje žiraf in divjih svinj, ogled treninga morskega leva. Nato bomo izdelali igralo za eno vrsto živali, ki ji ga bomo dali naslednji dan. Zvečer se bomo tudi mi pozabavali na igralih. Večerjo si bomo pripravili ob tabornem ognju, pekli hrenovke, se razporedili po šotorih in prisluhnili nočnim zvokom živalskega vrta. Pred spanjem bomo obiskali nočno aktivne živali in se sprehodili po žirafji ogradi. Tudi sami bomo zaspali, zgodaj vstali in opazovali živali pri prebujanju.  Po jutranji telovadbi z giboni bo sledil medvedji zajtrk.

 

Taborjenje

Program bomo prilagodili starosti udeležencev in trenutnim razmeram v Živalskem vrtu Ljubljana, zato lahko pride do manjših sprememb.

 

Taborjenje je namenjeno organiziranim skupinam vseh starosti, odraslim in družinam (priporočena starost pri otrocih s starši je 5 let ali več). Vabljene tudi večje skupine!

 

Podrobnosti 

 

Cena v letu 2023

49,00€ + vstopnina po veljavnem ceniku

 

Rezervacije

Rezervacije za posameznike so možne do  četrtka pred taborjenji, do 12.00 ure.


Termini 2023

- 14.7. - 15.7.

- 4.8. - 5.8. 

- 11.8. - 12.8.

- 25.18. -26. 8.


Začetek in konec taborjenja: Od 15. ure do 12. ure naslednjega dne.


Šolam in zaključenim skupinam omogočamo izbiro termina tudi med tednom v času od 1.junija do 10. septembra 2023. Pišite na narocila@zoo.si


Program izvajamo v primeru zadostnega števila prijavljenih. O izvedbi taborjenja vas obvestimo do četrtka pred taborjenjem do 13. ure.


Potrebujete

Spalno vrečo, izolacijsko penasto podlogo (armafleks), baterijsko svetilko, primerno obleko in obutev, topla rezervna oblačila. Priporočamo tudi manjši vzglavnik.

 Taborjenje