Photo animal
Photo mask
Živalski vrt ponoči
13.08.2017

Ali veste, kaj počnejo živali ponoči? Pridružite se nam v petek, 29. 9. 2017 ob 20.00, na vodenem dvournem nočnem ogledu ZOO-ja!

Obveščamo vas, da je termin 29. 9. 2017 RAZPRODAN! Spremljajte nas, da ne zamudite naslednje priložnosti za nočni sprehod po živalskem vrtu!

Število udeležencev na nočnem vodenju je omejeno! Vstopnice si lahko zagotovite v predprodaji na naši blagajni, do petka, 29. 9. 2017, pa tudi s plačilom predračuna, za katerega zaprosite s sporočilom na e-naslov blagajna@zoo.si . Cena vodenega nočnega ogleda je 1,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku.

Živalski vrt ponoči

Noči v živalskem vrtu so zanimive tudi jeseni! Vabimo vas na tih in miren nočni sprehod po Živalskem vrtu Ljubljana - izkoristite ga za romantičen zmenek, zanimivo druženje z družino/prijatelji, unikatno darilo ... Pogledali bomo, kaj živali delajo ponoči, kako spijo slonica Ganga in žirafe. Obiskali bomo tudi bobre, geparda, medvede, kozoroge in rise. Tipali, vohali in prisluhnili bomo našim živalim. Nočno dejavne male udomačene živali bomo spoznali čisto od blizu in jih tudi pobožali.

Potrebujete primerno obleko in obutev ter baterijsko svetilko za nočno hojo po živalskem vrtu. Ker živali moti svetloba, jih s posebno svetilko osvetljuje le vodnik.

Čas trajanja: 120 minut, primerno za vse obiskovalce.

Cena: 1,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku.

Število udeležencev na nočnem vodenju je omejeno! Vstopnice si lahko zagotovite v predprodaji na naši blagajni, do petka, 29. 9. 2017, pa tudi s plačilom predračuna, za katerega zaprosite s sporočilom na e-naslov blagajna@zoo.si